genieten van eindresultaten

11-febr. Soms komen we voor een plaatsing in de buurt bij reeds geplaatste chalets van ons. Ideaal moment om even langs te gaan en te kijken hoe de chalets er bij staan. Chalets lijken soms helemaal op te gaan in hun omgeving, dankzij goed doordachte tuinaanleg en begroeiing. Maar soms worden we ook verrast door keuzes die klanten maken. In dit geval geen begroeiing op de plek maar een strak aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin: en het staat prachtig! Het terras is erg mooi aangelegd met een prachtige houtsoort! De kleurkeuzes van het hout en grint gaat prachtig samen met de kleuren van deze Supreme!

Imcar Supreme
Imcar Supreme met bus
Imcar Supreme
Imcar Supreme
imcar chalet

29 januari | Open dag

28-jan. Op zondag 29 januari kunt u terecht op Camping de Pallegarste. Hier staan meerdere Imcar chalets die gebruikt worden voor de verhuur. De ideale manier om de verschillende types chalets te bezichtigen, maar ook de verschillende soorten materialen die we aanbieden. Behalve de chalets, kunt u hier ook kijken naar de privé sanitair units die wij voor dit bedrijf hebben gerealiseerd!

De open dag start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het Grand Café van de camping is geopend waar u terecht kunt voor een lunch, diner of een bakje koffie/thee met wat lekkers.

Adres: Camping de Pallegarste, Pallegarsteweg 4, Mariënberg (OV).

recreatie vakbeurs 2023

18-nov. Afgelopen week stonden we met een stand voor de eerste keer op de recreatie vakbeurs in Hardenberg. Zowel bestaande als nieuwe klanten mogen spreken, maar uiteraard ook nieuwe ideeën opgedaan vanuit de gesprekken met bezoekers. De komende weken gaan we verder met het uitwerken van de aangevraagde ontwerpen!

Privé sanitair in de maak

10-okt. Kort geleden kwam een klant van ons met de vraag of we ook units konden maken voor privé sanitair, en dan in dezelfde stijl als hun verhuurchalets. Graag zelfs! Samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen die past bij de stijl van de camping. Voor deze klant leveren we de units compleet met toilet, douche, wastafel met spiegel, verwarming, buiten afwasplaats en stroomaansluiting voor de toercaravan of camper.

Plaatsing in de natuur

Na het hele ontwerpproces was het dan eindelijk zover om deze 2 slaapkamer Cube op transport te ontvangen op de camping. Doordat de plekken op de camping lekker ruim zijn, was het plaatsen niet lastig en zo gepiept. Ons eigen personeel heeft de Cube vakkundig aangesloten, en klaargemaakt voor gebruik. De eigenaar heeft er nog een prachtige overkapping bij gemaakt.

tiny houses voor de verhuur

23-apr. ’22 Om het verhuurassortiment uit te breiden, mochten wij 3 Tiny Houses ontwerpen. Alle 3 chalets hebben een andere kleur aan de buitenkant, maar hebben een gelijke indeling en ontwerp. Het transport naar de camping ging als een leien dakje. Door het hoge ontwerp is het afladen niet zoals bij een normaal chalet, maar ook hier waren er geen problemen! Ondanks de wind konden alle 3 chalets veilig geplaatst worden op hun plek!

plaatsing Imcar Cube

22-okt. ’21 Afgelopen maandag hebben wij een Cube geplaatst in Ootmarsum. Deze is gekocht incl. inruil. Dit prachtige en ruime chalet was een stukje groter dan het vorige chalet, waardoor er de nodige tuinwerkzaamheden nodig waren. Samen met de campingbeheerder konden we het pad vrijmaken en het chalet plaatsen. Woensdag is een van onze werknemers teruggeweest om de laatste puntjes op de i te zetten, maar de gasten zitten er al heerlijk warm bij deze winter!