Imcar tiny house

In opdracht van, en samen met, de klant 3 tiny houses ontworpen. Wensen: veel lichtinval, alle basisbenodigdheden (volledige keuken, ruim bed, zit- en eethoek), en vooral gebruik maken van uitzicht.

Lees meer over tiny house

beach view

In opdracht van een camping deze prachtige Beach View ontwikkeld. Wordt gebruikt voor de verhuur. Wensen: van binnen moet het aangenaam maar eigentijds zijn, van buiten straks en warm. Vanwege de locatie de hele voorzijde een open karakter gegeven. Met de omarmde glaspartij is dit een van de topchalets geworden!

Lees meer over Beach View
chalet kopen

The view

Uit eigen idee ontworpen: een 4- of 6-persoons chalet met lessenaarsdak. Veel luxe en veel praktische (weggewerkte) opbergruimte, ook in de slaapkamers! Zeer geschikt om ook gasten in te ontvangen, dankzij de ruime eethoek. De openslaande tuindeuren maakt dit complete chalet af.

Lees meer over the view

Mantelzorg / MiVa chalet

Ook voor aangepaste chalets, bent u bij ons op het juiste adres. Chalets die geschikt zijn voor mantelzorg of meer gericht op mindervalide gasten/eigenaren. Geef uw wensen door, en samen kunnen we een chalet op maat maken, geschikt voor iedere gehoefte.

Lees meer over speciale chalets