IMCAR SUPREME

Dit extra luxe chalet is de 2.0 versie van onze Cube. Zo is er meer ruimte in living, is de keuken uitgerekt zodat er gemakkelijk met 2 mensen gekookt kan worden én als kerst op de taart zit er een inbouw koffiezetapparaat in.

INDELING EN MOGELIJKHEDEN

Ons eigen model is voorzien van een antracieten en houtlook buitenbekleding, maar dit kan uiteraard naar eigen smaak worden aangepast. Ook zijn er buiten op meerdere plekken waterdichte stopcontacten geplaatst.


Aan de binnenkant is er een riante keuken en comfortabel zitgedeelte. De keuken heeft een kookeiland met kleine bar. Aan dezelfde kant bevind zich ook het inbouw koffiezetapparaat in de keukenkast. De vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en aparte diepvries zit aan de andere zijde van de keuken.

De 2 slaapkamers zijn voor zien van kledingkasten en verduisterende raambekleding. Er bevinden zich 2 toiletten in het chalet, waarvan er 1 in de badkamer is geplaatst. In beide ruimtes vindt u ook een wastafel.


Aan het standaard model kunt u zelf de buitenbekleding, vloer en kleuren kiezen. Wilt u extra wensen? Laat het ons weten, dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken!

Galerij