imcar specials overview

Het chalet mag dan maar 7,5 meter lang zijn, het geniet van alle luxe die u kunt wensen!

De strakke, maar warme keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en aparte diepvries.

De badkamer beschikt over een ruime douchecabine, een toilet, een wasbak met riante wastafel en een royale kledingkast.

Het hoogtepunt is letterlijk en figuurlijk de smaakvolle loft die naast ruim, ook geborgen aanvoelt. Hier is ruimte voor een groot 2-persoonsbed én optioneel een extra 1-persoonsbed. Vanaf de loft is er uitzicht door de grote en hoge raampartij aan de voorzijde. Tevens bevindt zich ook aan de zijkant nog een extra raam voor lichtinval en uitzicht. De loft kan ook met een afscheiding uitgerust worden.

Dit warme en charmte chalet, met indrukwekkende voorgevel, is te verkrijgen met 2 én 3 slaapkamers.

Bij de 3-slaapkamervariant vindt u de oven, magnetron, koelkast en aparte diepvries aan het begin van de keuken. Om zo meer ruimte in de woonkamer te creeëren. Bij de 2-slaapkamervariant staat deze luxe om de hoek.

De slaapkamers zijn allemaal uitgerust met bovenkastjes. De grote slaapkamer beschikt over een grote kledingkast met hanggedeelte.

De badkamer is uitgerust met een design radiator, om uw handdoeken te drogen en op te warmen. De brede wastafel is voorzien van een grote ladekast, zodat u ook hier extra opbergruimte heeft voor uw toiletspullen.

Ons prachtig chalet ‘The View’. Gasten herkennen hem direct vanwege het imposantedak. Binnen vindt u een zitbank met opbergruimte in het verlengde van de keuken, waardoor het een mooi slank geheel wordt. De woonkamer heeft ruimte voor een grote zitbank met eventueel kast er nog naast! De inrichting is zo ontworpen om maximaal van het uitzicht te kunnen genieten en er veel lichtinval is.

Het kleurenpallet op de foto’s is gekozen door onszelf, maar uiteraard heeft u hier nog keus in! De keuken kan helemaal aangepast worden aan uw smaak. Wellicht heeft u liever een combimagnetron dan een apart van elkaar? Ofwilt u het bankje liever in een andere kleur dan de keuken zien? Laat het ons weten, wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden om het chalet van uw dromen te kunnen creeëren!

Een mindervalide chalet (ook wel MiVa genoemd) of een mantelzorg chalet zijn vaak niet precies wat u zoekt. Doordat u samen met ons gaat kijken naar wat uw wensen en behoeftes zijn, kunnen we hét chalet ontwerpen en realiseren voor u. Als vakantiechalet of om in te wonen.

Wij denken met u mee: brede deurkozijnen met schuifdeur, geen drempels, ruimte naast het bed (met eventueel tillift), steunbeugels waar nodig is, badkamer met draairuimte, keuken met open ruimte onder het blad en de over en magnetron op uw benodigde hoogte.

Maak een afspraak en kijk samen met ons naar de mogelijkheden!