IMCAR CUBE

Een chalet waarbij strakke lijnen zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant terugkomen. De grote raampartij aan de voorzijde en zijkant zorgt voor het ‘buitengevoel’ wanneer u binnen bent. De badkamer en slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het chalet.

INDELING EN MOGELIJKHEDEN

Ons eigen model is voorzien van een houtlook én blauwgrijze buitenbekleding, maar dit kan uiteraard naar eigen smaak worden aangepast. Ook zijn er buiten op waterdichte stopcontacten geplaatst.

De uitgebreide keuken is voorzien van alle luxe apparatuur zoals vaatwasser, magnetron, oven en een aparte diepvries. Uiteraard van een goede kwaliteit en met een strak design. De woonkamer heeft een ruime opzet, waardoor u zelf nog kunt wisselen van indeling. De eethoek kan in de verschillende hoeken geplaatst worden, zoals u het wilt.

De 2 slaapkamers zijn voor zien van kledingkasten en verduisterende raambekleding. In de badkamer vindt u de ruime douche, wastafel met meubel en toilet. 

Aan het standaard model kunt u zelf de buitenbekleding, vloer en kleuren kiezen. Ook de keuken kunt u naar smaak laten stijlen.

Heeft u nog andere wensen? Laat het ons weten, dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken!

Galerij