Chalet op maat laten maken

Bij Imcar Chalets en Stacaravans bent u aan het juiste adres voor een nieuwe chalet. Denkt u erover om een chalet te kopen? Dat is een spannende stap! Een chalet kan een geweldige investering zijn en biedt de mogelijkheid om te genieten van de natuur en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Maar voordat u een beslissing neemt, zijn er enkele belangrijke dingen om te overwegen. In dit artikel zullen we tien essentiële zaken bespreken die u moet overwegen voordat u een chalet aanschaft. Ten eerste is het belangrijk om uw budget in gedachten te houden. Een chalet kan verschillende prijsklassen hebben, afhankelijk van de locatie en de voorzieningen. Daarnaast is het essentieel om na te denken over de locatie van uw chalet. Wilt u dicht bij huis blijven of zoekt u juist een afgelegen plek? Ook de voorzieningen en faciliteiten zijn belangrijk. Denk aan zaken zoals parkeergelegenheid, toegang tot voorzieningen en de mogelijkheid om het chalet te verhuren. Door deze tien belangrijke aspecten te overwegen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een chalet.

Supreme chalet
INDELING EN MOGELIJKHEDEN

De buitengevel van de chalet is standaard uitgevoerd met Vinytop gevelbekleding. Deze kan ik verschillende kleuren geleverd worden.

De moderne keuken is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur zoals vaatwasser, magnetron, oven en een aparte diepvries. Uiteraard van een goede kwaliteit en met een strak design. Ook de keuken kan naar uw eigen smaak worden aangepast. De kleuren van het aanrechtblad en de frontjes kunnen naar eigen smaak gekozen worden.

De woonkamer heeft een ruime opzet, waardoor u zelf nog kunt wisselen van indeling. De eethoek kan in de verschillende hoeken geplaatst worden, zoals u het wilt. De kleur van de vloer en de kleuren van het vaste meubilair kunnen ook zelf bepaald worden.

De slaapkamers zijn standaard voorzien van kledingkasten en verduisterende raambekleding. In de badkamer vindt u de ruime douche, wastafel met meubel en toilet. 

Heeft u nog andere wensen? Laat het ons weten, dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken!

Op maat gemaakt